Covoare Profesionale iti aduce cea mai buna gama de produse!

Cateodata este nevoie sa apelezi la experti pentru a face alegerea potrivita. Covorul de camera reprezinta o investitie de lunga durata pe care nu o poti compromite. La covoare-profesionale clientii au ocazia de a face cea mai buna achizitie fie vorba de covorase interior sau covoare dezinfectante profesionale pentru domenii ce necesita un mediu steril.

Avand optiunea de a alege din multimea de covoare precum covoare profesionale, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior, este usor sa faci alegerea potrivita. Desi covoare-profesionale.ro se claseaza in randul distribuitorilor de incredere pentru firme, mai ales pentru cei care au nevoie de covoare profesionale, produsele lor pot fi cumparate chiar si de persoane ce necesita un covor pentru propria locuinta.

Cand alegi un covor pentru sufragerie sau living, masoara in asa fel incat sa ramana portiuni egale din podea la vedere pe toate cele patru laturi, sau cel putin pe doua laturi opuse. Covorul nu trebuie sa acopere niciodata integral podeaua. Daca se intampla asta, vei face ca spatiul din incapere sa para sufocat, mic, inghesuit si neprietenos.

Daca incaperea este organizata formal, cu mobilierul pe laturile camerei, cumpara un covor cu un model medalion in centru pentru a evidentia spatiul si a marca centrul camerei. Poti alege modele geometrice, concentrice mai simple daca camera este mica, mai complicate intr-o camera mare. Modelul depinde si de stilul pieselor de mobilier. Cele clasice au nevoie de detalii ornamentale pe covor, iar mobila moderna, minimalista cere un covor simplu, eventual intr-o singura culoare.

Foloseste doua covoare in aceeasi incapere pentru a delimita spatii cu functii diferite. Acestea nu trebuie sa fie neaparat identice si nici asortate, ba chiar pot crea un contrast interesant pentru a delimita spatii cu scopuri si utilitati diferite.

Daca ai in camera un element central, de pilda un semineu, alege un covor simplu, pentru a nu distrage atentia de la principalul punct de atractie vizuala. Covorul poate pune accent pe o zona din camera sau o poate estompa si neutraliza, iar diferenta o face modelul si culoarea covorului. Covorul poate lumina sau intuneca o camera, poate aduce personalitate sau poate scoate in evidenta piesele de mobilier. Contrastul este cel care face acest lucru. Covorul trebuie sa aiba o nuanta asemanatoare cu podeaua daca peretii camerei sunt colorati, si in contrast cu podeaua daca peretii sunt albi, gri sau in culori foarte pale. Covorul se asorteaza cu draperiile, cu pernele de decor si este de preferat sa fie in contrast cromatic cu piesele de mobilier.

Covorul rotund sau rectangular este cel potrivit pentru bucatarie. Aici traficul este mai mare chiar si decat cel din living asa ca nu vei vrea cu siguranta sa te incurci cu un covor mare. In plus, in bucatarie, inevitabil se produc accidente asa ca vei avea nevoie de un covor durabil.

Covoare-profesionale.ro are cele mai bune covoare HORECA la preturi foarte convenabile, iar calitatea este intotdeauna pe primul loc. Magazinul tau de incredere in materie de covoare profesionale este covoare-profesionale.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *