Epilarea cu laser este sigura?

Este o realitate a zilelor noastre faptul ca epilarea este un lucru imperios, dar saptamanal sau lunar aceasta inseamna o pierdere de timp si daca este efectuata cu ceara epilarea este dureroasa.

Cea mai noua metoda este cea de epilare definitiva laser disponibila la Clinica Yiara. Tehnologia folosita, Elysion Pro, este cea mai buna de pe piata in ceea ce priveste procedura de epilare laser dioda. In plus, procedura de epilare definitiva cu laser este efectuata de specialisti, iar rezultatele sunt mai mult decat bune.

Tratamentul cu laser este fara efecte secundare, poate fi efectuat in siguranta pe intregul corp, cu exceptia zonei ochilor, unde pielea este foarte subtire. Aproape niciun pacient nu raporteaza durere, mai degraba unele persoane hipersensibile descriu o senzatie usoara de strangere; cu toate acestea, este posibila sedarea locala preventiva. Dupa indepartarea parului cu laser, in unele zone poate aparea o usoara sensibilizare, comparabila cu o expunere moderata la soare (nu ardere). Cu toate acestea, posibilul disconfort pe care il poate provoca epilararea laser nu este, cu siguranta, comparabila cu durerea provocata de epilarea cu ceara sau epilatorul.

Epilarea cu laser este considerata definitiva, deoarece distruge folicului de par. In realitate, acest lucru nu este in intregime adevarat, desi procedura intarzie foarte mult formarea, iar firele care renasc au o consistenta si o lungime mult inferioara precedentelor. In timpul sarcinii, in perioada menstruala sau in urma unor disfunctii hormonale, cand estrogenul atinge niveluri ridicate, regenerarea pilifera este mai rapida, de aceea va fi specialistul cel care va decide momentul perfect pentru efectuarea tratamentului.

Epilarea cu laser este, prin urmare, sigura si eficienta, relativ nedureroasa si nu provoaca modificari structurale ale celulelor (tumori ale pielii). Utilizarea este permisa la nivel mondial si aprobata de FDA din SUA.

Da, epilarea definitiva cu laser este sigura si, pentru mai multe detalii, clinica Yiara va sta la dispozitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *