Cu Urifar combati rapid infectia urinara

Infectiile urinare sunt insuportabile! Pentru multi si mersul la urolog este neplacut. Daca va confruntati cu o infectie urinara eu va recomand Urifar, fiind un adjuvant verificat de mine si de cei apropiati.

M-am ales cu o infectie urinara urata acum patru luni si trebuia sa si plec in concediu, fiindca facusem rezervarea pentru perioada aceea. Nu mi-ar fi convenit sub nicio forma sa pierd voucherele de vacanta, dar nici sa plec la drum lung in starea in care ma aflam.

Problema mea trebuia sa fie rezolvata rapid si mama mi-a recomandat Urifar sub forma de pliculete pentru infectie urinara.

Am dizolvat primul plic cu speranta, dar mi-am propus sa nu am mari asteptari, ca nici dezamagirea sa nu fie mare. Am fost multumita ca nu mi-a lasat gustul acela amar, la care ma asteptam si ca mirosea placut a rodie.

Nu au trecut nici 30 de minute si am simtit cum valul de durere care imi cuprinsese zona genitala se ridica usor-usor. Tot de la primul pliculet am rarit drumurile la baie. M-am bucurat sincer ca am descoperit la timp tratamentul eficient pentru infectie urinara si am urmat cura cu seriozitatea timp de o saptamana.

De la o zi la alta ma simteam mult mai bine si puteam sa calatoresc fara grija, sa merg la cumparaturi, in orice caz sa nu mai am acel disconfort ca in momentul declansarii infectiei si teama permanenta ca trebuie sa merg la toaleta.

Datorita continutului de D-manoza si extract de rodie, Urifar a  indepartat infectia din corpul meu si a grabit refacerea, fiindca nu mi-ar fi convenit sa ies din casa palida si cu cearcane uriase in jurul ochilor.

Dupa o saptamana in care am luat Urifar eram vindecata complet si am putut sa plec in concediu.

Si acum, la cateva luni de la incident il am in casa pentru ca stiu ca ma va pune pe picioare rapid in cazul in care ma voi mai confrunta cu o infectie de acest tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *