Cercei de argint pentru totdeauna de la Ioana Preda

In magazinele de specialitate exista multi cercei din argint, dar nu precum cei de la magazinul Ioanei Preda. Cu siguranta, pana aici, ati vazut multe perechi de cercei argint diferiti: lungi, mici, medii, mai mult sau mai putin originali, cu pietre sau fara.Dar, cu siguranta nu ati vazut cercei atat de frumosi ca cei oferiti de Ioana Preda.

Ce o diferentiaza de restul?

Toti cerceii creati de Ioana Preda sunt realizati din argint 925, iar o parte din modele sunt incrustate cu pietre de tip zirconia. Ce vor sa transmita cerceii si, in general, cerceii Ioanei Preda? Elegnta, viata, iubire, pe scurt…feminitate! Cerceii creatoarei sunt eleganti si rafinati, insa creati in asa fel incat sa poata fi purati in orice situatie, in orice combinatie stilistica, oferind un aer chic oricarei femei care ii poarta. Colectiile se innoiesc mereu, si adesea, prin intermediul unor anumite campanii, Ioana Preda ofera reduceri substantiale tuturor clientelor. Acestea sunt acel tip de podoabe pe care le puteti purta oricand, la orice varsta si care nu se demodeaza niciodata. Argintul nu se deterioreaza si design-ul este unul mereu actual. Le puteti purta si dvs. si le puteti oferi, mai departe, fiicelor dvs.

In noua colectie de cercei a Ioanei Preda se remarca cateva modele de cercei, deosebite:

  1. Cercei argint Orly. Aceasta pereche de cercei are un aspect minimalist, simplu si totusi, usor de remarcat. Nu este acea pereche cercei tipica pe care o vezi la oricine. Sunt o dovada extraordinara de bun gust si rafinament. Pot fi incorporati atat in tinute moderne, cat si intr-o tinuta clasica. Sunt confectionati de argint de 925 rodiat, simplu, tip creola.

  1. Cercei argint Black Pin XS. Multe doamne si domnisoare vor adora aceasta pereche de cercei. Fie ca vorbim despre un eveniment special sau doar de tinutele de zi cu zi, cerceii argint Black Pin XS sunt tot ce trebuie. Stralucirea deosebita a pietrelor va face ca orice tinuta, oricat de banala, sa fie fabuloasa in combinatie cu aceasta pereche de cercei. Acestia sunt confectionati din argint 925, placat cu rodiu negru, stilizati in forma de ac de siguranta, batuti in zirconii negre pe o parte.

Vizitati site-ul www.ioana-preda.ro pentru bijuterii de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *