Bikexcs.ro – cea mai variata gama de biciclete din Bucuresti

Cand vine vorba de biciclete, acestea se gasesc acum pe piata intr-o varietate foarte mare. Si pentru ca gama este atat de diversa, uneori poate fi dificil sa faci o alegere in acest sens. BikeXcs.ro este magazinul care ofera cea mai variata gama de biciclete din Bucuresti si consultanta gratuita pentru alegerea produselor. Mai mult decat atat, aici sunt cele mai avantajoase preturi pentru biciclete pe care le-am descoperit in Bucuresti. Acest magazin biciclete este preferatul ciclistilor din Capitala, deoarece ofera absolut tot ce ai nevoie pentru a avea o experienta pe bicicleta exact asa cum iti doresti.

Bikexcs.ro este cel mai dotat si mai ieftin magazin biciclete Bucuresti. Personalul profesionist si amabil iti sta mereu la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire si te ajuta sa iei cea mai buna decizie in functie de nevoile tale.

Pe BikeXcs.ro sunt disponibile sute de produse, pentru toti iubitorii mersului pe bicicleta. Aici gasesti biciclete pentru copii, biciclete trecking, bmx, mtb, de oras, de sosea, pliabile, cyclocross, electrice.

Avantajul pe care il ofera BikeXcs este ca iti poti alege bicicleta favorita atat online, de pe site-ul www.bikexcs.ro, cat si din showroom. BikeXcs este prezenta in Bucuresti in showroom pe strada Baba Novac 11a si pe Nicolae G. Caramfil 34. De luni pana vineri, showroom-urile sunt deschise intre orele 10:00-19:00, iar sambata intre orele 10:00-14:00. Daca, in schimb, nu vrei sa te deplasezi si iti place sa faci cumparaturi online comod si confortabil, poti accesa site-ul www.bikexcs.ro oricand doresti.

BikeXcs ramane unul dintre acele magazine biciclete Bucuresti pe care nu ai cum sa il ratezi. De fiecare data in intampinarea clientilor cu oferte si promotii, magazinul BikeXcs este printre putinele magazine care ofera reduceri reale si produse pentru categorii de varste si activitati diferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *