Make-up pentru orice ocazie intr-un salon din Bucuresti

Machiajul este nelipsit din orice ocazie speciala sau eveniment, precum si in viata de zi cu zi a oricarei femei. Alegerea lui poate sa fie uneori dificila, iar Antica Studio ofera variantele potrivite pentru orice clienta ii trece pragul. Incantarea vizuala datorata aspectului salonului poate sa faca diferenta intre o experienta simpla si una alaturi de un make-up artist Bucuresti. Antica Studio ofera servicii complexe ce cuprind coaforul, frizeria, machiajul, cosmetica si micropigmentarea, precum si alte tratamente si servicii adiacente. Indiferent de evenimentul important din viata, cu siguranta ca se va putea gasi o varianta de rasfat si relaxare, cu efecte benefice pentru aspect, pentru sanatate si pentru o stare buna de spirit. Aici specialistii se ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca totul sa fie ancorat in nevoile clientilor. Tehnicile noi de machiaj si culorile bine alese fac din orice machiaj o arta.

Pentru un make-up Bucuresti, Antica Studio daruieste experiente de neuitat. Posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste variantele alese. Astfel ca se pot alege variante pentru diverse tipuri de ochi, culori ale ochilor, constructii si imagini faciale, pentru evenimente specifice sau pentru asortarea cu tinutele ce vor fi purtate. In functie de stilul personal se pot alege alternative sau versiuni adecvate situatiei.

Pentru o mireasa este necesar un machiaj profesional si bine realizat, pentru ca durata sa trebuie sa fie intinsa. El nu are voie sa se modifice pe parcursul a 24 de ore si de aceea este bine fixat si are rezistenta mare. Culorile pot sa fie discrete pentru persoanele care vor sa isi evidentieze delicat trasaturile, sau pot sa fie puternice in functie de tema nuntii si personalitatea miresei. Se poate face si un machiaj in culori calde si unul in culori reci in functie de tenul si de culoarea parului persoanei.

Daca iti doresti sa mergi la un alt tip de eveniment de seara se pot face machiaje care sa contina sclipici sau culori metalizate, cu irizatii si duochrome. Aceste evenimente sunt diferite, iar nevoiele desigur ca sunt si ele schimbate in functie de rolul pe care il ai in imprejurarea respectiva.

Pentru un machiaj potrivit pentru zi, culorile trebuie in general sa fie mai putin vizibile, mai putin intense si sa fie bine integrate pentru dorinta clientei.

Un make-up pentru o persoana tanara poate sa fie diferit fata de unul pentru un ten mai matur. Astfel incat este important sa se tina seama de specificul persoanei si de ceea ce arata mai bine pentru ea. La Antica Studio aceste informatii sunt luate in calcul si orice femeie este tratata cu respect, cu atentie. I se dau sugestii si este ajutata sa ia cea mai buna decizie pentru modul in care doreste sa arate si pentru ceea ce vrea sa exprime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *