Mai multe optiuni pentru a fi tu!

Atunci cand alegi o husa de telefon este important sa o alegi in asa fel incat sa transmita oamenilor ce fel de persoana esti. Principiul se aplica atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cele mai bune huse telefon se gasesc pe site-ul magazinul etuo.ro, de unde clientii pot achizitiona huse personalizate etuo, huse custom, originale sau full cover. Indiferent de alegere, husa va reprezenta o parte din personalitatea clientului, aspect foarte important mai ales in randul celor mai tineri.

Avand posibilitatea de a alege din multitudinea de huse colorate, este usor sa spui lumii cine esti. Iata ce inseamana fiecare culoarea a husei pe care o alegi despre purtatorul sau:

Albul -Este simbolul puritatii, naivitatii si inocentei. Daca este preferat de o persoana mai in varsta, el simbolizeaza dorinta de perfectionare si de retraire a tineretii.

Rosul – Este culoarea persoanelor puternice, a vitalitatii si sanatatii. Este specifica persoanelor foarte sigure pe ele, ambitioase si impulsive.

In ciuda acestor caracteristici, persoanele care prefera rosul sunt optimiste, obiective si intotdeauna vor sa se autodepaseasca. Cei care prefera rosul sunt protectori, se exteriorizeaza foarte usor si sunt firi deschise. Pofta de viata si bucuria sunt printre trasaturile predominante pentru ei.

Maro – Persoanele care prefera aceasta culoare sunt mature, cu multa experienta de viata, generoase si agreabile. De cele mai multe ori, persoanele care prefera maroul sunt cele care, la o varsta frageda au iubit rosul. Astfel, maroul este culoarea adultului optimist, impulsiv si cerebral.

Roz – Este simbolul maternitatii, al persoanelor care cauta afectiune si iubire, nu pasiune. Este preferat de femeile delicate, fragile, fara prea multe ambitii si vointa.

Portocaliu – Aceasta culoare, a luxului si placerii, este caracteristica persoanelor expansive, iubitoare si sociabile. Persoanele care prefera portocaliul se victimizeaza de foarte multe ori pentru a atrage atentia celor din jur, lucru pe care il reusesc intotdeauna. Este culoarea tineretii, a puterii, sinceritatii, curiozitatii si a tumultului adolescentin.

Galben – Culoarea fericirii, intelepciunii si imaginatiei, galbenul este preferatul aventurierilor, care sunt in permanenta in cautare de noi provocari. Este culoarea intelectualitatii, iar persoanele care prefera aceasta culoare sunt foarte exacti, liberi in gandire si responsabili.

Verde – Este culoarea echilibrului si armoniei. Verdele semnifica speranta, pacea, linistea si este preferat de oamenii sinceri si foarte sociabili. Aceste persoane sunt rabdatoare si modeste, de aceea pot fi chiar exploatate din cauza acestor trasaturi.

Albastru – Persoanele care prefera albastrul sunt dragastoase, conservatoare si introvertite. Sunt suspicioase, uneori neincrezatoare si au intotdeauna o atitudine rezervata. Rabdarea si perseverenta se imbina foarte bine cu autocontrolul, tocmai de aceea aceste persoane sunt credincioase si de incredere.

Negru – Este culoarea persoanelor misterioase, care ascund o personalitate vulcanica si pasionala. Persoanele care prefera negrul sunt demne, corecte si nu doresc niciodata sa iasa in evidenta mai mult decat trebuie.

Husa de telefon nu trebuie sa fie doar un accesoriu care protejeaza dispozitivul, ci poate deveni un talisman care sa poarte noroc utilizatorului. Avand explicatia in detaliu despre fiecare culoare, este mult mai usor pentru clienti sa achizitioneze de la etuo.ro huse personalizate care sa li se potriveasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *