Oglinzi deosebite de la Folina

 

Tuturor ne plac oglinzile si nu ezitam sa avem macar una sau doua in casa. Fie ca le asezam pe hol, in baie sau in dormitor, oglinzile sunt acele elemente atat decorative, cat si functionale din locuinta, de care nu ne putem lipsi. In casa putem pune cate oglinzi dorim, mai ales ca in ziua de azi se pot achizitiona produse de gen in modele cat mai diversificate. In plus, exista si stickere oglinda, extraordinar de frumoase. Oglinzile sticker sunt disponibile in forme si culori variate. Astfel de produse pot fi achizitionate de la  magazine de specialitate, precum Folina. Pe langa oglinzile sticker si decorative, pe acest site mai sunt disponibile si folii pentru geam, tapet si fototapet sau stickere decorative pentru diversele incaperi din casa ta.

De ce sa folosesti oglinzi stickere? In primul rand, infrumuseteaza orice incapere. De asemenea, oglinda are rolul de a da luminozitate si senzatia de spatiu. Oglinzile de pe site-ul Folina, pot schimba total aspectul unei incaperi. Orice camera banala se poate transforma intr-una wow doar folosind un asemenea produs. In plus, stiai ca oglinzile au si un rol feng shui? Conform credintelor populare, oglinda este un puternic transmitator de energie. Acestea sunt recomandate de expertii in amenajari de acest gen pentru a crea un flux de energie pozitiva. Sunt recomandate, in special in spatiile mai intunecate, deoarece aduc “lumina” si optimism.

Stickerele oglinda de la Folina sunt realizate din sticla acrilica, cu grosimi de 3 mm, in diverse culori si forme. Poti gasi oglinzi ce arata ca un fluture, ca o libelula, sub forma de stele, forme geometrice, nori sau alte elemente. Poti decora cu succes orice incapere, si fiind dintr-o sticla rezistenta, poti fi amplasate si in camera copilului, fara a reprezenta niciun pericol. Elementele se aplica individual, iar pe spate au banda dubla-adeziva pentru fixare. De asemena, aceste stickere oglinda se pot combina dupa cum doresti si se pot crea astfel decoruri diferite.

Pentru mai multe informatii intra cum pe site-ul folina.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *