Saltele-online.ro are grija de sanatatea ta

Datorita magazinului saltele-online.ro am reusit sa beneficiez in sfarsit de un somn complet si fara dureri de spate. Inainte de a cumpara o saltea profesionala de la acest magazin ma trezem de mai multe ori noaptea pentru a schimba pozitia. Asta pana cand intr-o zi am decis ca nu voi mai suporta vechea saltea. Am intrat pe site-ul saltele-online.ro, de unde am comandat o saltea extraordinara la un pret fara concurenta. Este vorba despre modelul de saltea Exclusive Pocket Latex.

Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile.

Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

Husa este realizata pe sistemul Aloe Vera si contine tratamente pentru protejarea sanitara (antibacteriana si antiacarieni). Materialul este 80% bumbac si 20% poliester. Husa este detasabila (fermoar perimetral) si lavabila.

Sub husa este pusa o alta husa de strangere realizata din YUFLIN.

Apoi este pusa o husa de protectie din panza.

Stratul de latex este in grosime de 7 cm si are 7 zone de elasticitate (corespunzator anatomiei corpului uman, cap, umar, trunchi, sold, picioare). Latexul are rolul de a crea o zona de confort si de a absorbi si evapora rapid umiditatea rezultata din transpiratie.

Urmeaza o placa de cocos cu grosimea de 2 cm cu densitatea de 100 kg/m3 pentru preluarea conformatiei anatomice dedeasupra stratului de arcuri.

Sub placile de cocos si deasupra stratului de arcuri se pune o placa de textil EcoFil, pentru protejarea eroziuni cocosului.

Stratul de arcuri impachetate indepent este realizat din arcuri cu sarma otelita cu diametrul de 1,7 mm si au inaltimea de 16 cm. Rolul lor este de a urmari cat mai bine conturul corpului si de a crea o sustinere eficienta a coloanei vertebrale.

Este salteaua ideala pentru dormit, care satisface preferitnele mai multor persoane. Recomand saltele online pentru raportul calitate pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *