Siguranta copilului in masina cu ajutorul accesoriilor pentru scaunul auto

Atunci cand vine vorba sa achizitionam produse speciale pentru transportarea copiilor nostri nu exista loc de interpretari si nu exista niciun dubiu cu privire la calitatea acestora. Atunci cand ai un copil, primul lucru care te intereseaza este ca acesta sa fie mereu in siguranta, indiferent de varsta pe care o are.

Cand vorbim de transportarea copiilor cu masina, exista cateva reguli stricte pe care fiecare parinte trebuie sa le stie. Cea mai importanta se refera la faptul ca cel mic trebuie sa fie transportat intr-un scaun special pentru care ai nevoie de cele mai bune accesorii pentru scaunele auto pentru copii si pe care le gasesti in magazinul online specializat NolaKids.

Scaunul auto se alege in functie de varsta, greutarea si inaltimea copilului si se monteaza pe bancheta din spate a masinii, cu fata spre directia de mers sau cu spatele, in functie de tipul scaunului auto. Daca esti in cautarea unui scaun auto pentru copilul tau, ia in considerare magazinul online NolaKids unde te asteapta o echipa de specialisti care te indruma pentru a face alegerea corecta.

Dupa ce alegi scaunul auto trebuie sa te gandesti si la o posibila achizitionarii unor accesorii speciale pentru aceste scaune care sa transforme fiecare calatorie cu masina intr-o aventura frumoasa pentru cel mic si 100% sigura pentru parinti.

Cele mai importante accesorii

In magazinul celor de la NolaKids gasesti doar accesorii de calitate si informatii corecte pentru montarea si utilizarea lor. Vezi mai jos care sunt cele mai importante accesorii si alege-le pe cele care crezi ca ti-ar fi de ajutor pentru transportarea copiilor tai.

Protectie pentru bancheta

Este un accesoriu care te scapa de foarte multe griji. In primul rand, bancheta masinii tale va fi intacta dupa ce copilul nu va mai avea nevoie de scaunul special. Pentru ca cei mici sunt neindemanatici, bancheta masinii tale risca sa fie patata cu diferite produse din alimentatia micutului, mai ales in timpul calatoriei. Protectia Axkid pentru bancheta are decupaje speciale pentru instalarea cu ISOfix a scaunului auto, iar materialul din care este confectionata previne miscarile si alunecarea scaunului, putand fi utilizata in siguranta.

Oglinda auto pentru supravegherea copilului

Oglinda ofera vizibilitate asupra copilului amplasat intr-un scaun auto cu spatele la sensul de mers, permitand atat conducatorului auto sa supravegheze copilul in timpul mersului, cat si copilului sa isi vada propria reflexie, ceea ce poate sa contribuie la petrecerea mai placuta a timpului in masina.

Oglinda se monteaza pe tetiera banchetei din spate si se ajusteaza pentru a oferi cea mai buna vizibilitate. Materialul din care este confectionata rezista la socuri si nu se sparge, oferind protectie pasagerilor mai ales in cazul unor accidente. De asemenea, dispune de un sistem sigur de prindere pe tetiera, ceea ce reduce riscul desprinderii.

Parasolar

Parasolarul este un accesoriu foarte important pentru copilul tau care calatoreste cu masina. De foarte multe ori soarele patrunde prin geam in masina si astfel, pot aparea insolatiile sau arsurile de piele. In magazinul online NolaKids gasesti doua variante de parasolare: parasolarul care se aplica direct pe scaunul auto si parasolarul care se aplica pe geam si este retractabil, asa ca il poti utiliza doar la nevoie si nu obstructioneaza vederea conducatorului auto.

Daca ai deja un copil sau cel mic este pe drum, trebuie sa te pregatesti corespunzator cu privire la transportarea acestuia cu masina si sa alegi din magazinul online NolaKids cele mai bune accesorii pentru scaunele auto pentru copii deoarece este important ca acestia sa fie mereu in siguranta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *