Alege o husa pe gustul tau

Avand in vedere ca suntem inconjurati de tehnologie in ziua de astazi, este important sa stim cum sa ne protejam gadget-urile cat mai bine. O simpla folie de ecran nu este suficienta pentru a te asigura ca device-ul tau este in siguranta.

Recent, mi-am cumparat o tableta foarte performanta, insa prefer sa nu specific brand-ul producatorului. Aceasta tableta este la fel de performanta precum un laptop, insa are un mare dezavantaj. Este foarte fragila.

Fragilitatea acestui dispozitiv nu se datoreaza producatorului, deoarece materialele sunt de calitate, insa fiind o tableta, aceasta este compusa in mare parte dintr-un ecran mare, iar acest lucru o face de 10 ori mai vulnerabila la cazaturi sau zgarieturi.

Petru cei care nu sunt inca familiarizati cu termenul “tableta”, aceasta este un computer portabil integrat intr-un display touchscreen, cu dimensiuni mai mari decat ale unui telefon mobil. Utilizarea dispozitivului se bazeaza pe atingerea ecranului tactil si pe folosirea unei tastaturi virtuale pentru redactarea textelor.

Spre deosebire de laptopuri si PC-uri, care utilizeaza cu precadere sistemul de operare Windows, tabletele iti ofera teoretic posibilitatea de a alege: tableta Apple iPad utilizeaza numai sistemul de operare proprietar iOS, in timp ce restul producatorilor mizeaza pe Google Android (dezvoltat de Google) sau pe versiunea de tablete a lui Windows 7. Undeva in colt regasim si WebOS, sistem de operare disponibil (deocamdata) doar pe tabletele HP, QNX-ul celor de la ROM sau alte OS-uri cu grad limitat de adoptie, precum Meego (dezvoltat de Intel).

Practic, tableta reprezinta un produs de nisa care combina portabilitatea si display-ul touchscreen ale telefoanelor mobile moderne cu functionalitatea unui netbook sau laptop.

Acest lucru m-a motivat sa caut un magazin gsm care sa imi ofere o gama vasta de produse si accesorii dedicate pentur telefoane si tablete. Cautand pe internet am dat de site-ul magazinului gsmstore.ro unde am gasit o multime de produse pentru telefoane si tablete.

Gsmstore.ro are o experienta vasta in domeniu, avand mai multe magazine deschise in diferite puncte din orasele Romaniei. Echipa lor de profesionisti este formata de oameni care stiu cum sa rezolve orice problema.

Gama  de pe site-ul cu huse tablete m-a convins ca este locul ideal de unde sa cumpar un accesoriu pentru tableta mea de acasa.

De ce o husa ?

Pentru a evita defectarea imediata a dispozitivului, se recomanda utilizarea unei huse destinate protectiei corespunzatoare, pentru un timp cat mai indelungat. In acest sens este important ca husa aleasa sa fie potrivita in functie de marca si modelul dispozitivului, astfel ca randamentul oferit sa fie unul satisfacator.

De preferat ar fi ca protectia sa fie aplicata inca din prima zi de utilizare a telefonului pentru a evita orice posibilitate de zgariere, crapare sau deteriorare a carcasei originale. In vederea alegerii unei huse cat mai adecvate, in continuare sunt mentionate cateva aspecte demne de luat in considerare pentru o investitie pe masura asteptarilor.

Site-ul gsmstore.ro ofera cele mai bune produse de acest fel la preturi fara concurenta. Calitatea produselor este intotdeauna de nota 10, iar clientii au sansa de a gasi accesorii pentru orice model.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *