Produsele de curatenie

Produsele de curatenie au o importanta majora in viata noastra datorita faptului ca acestea ne ajuta sa ne mentinem casa mereu curata. Am descoperit asta de-a lungul anilor cand am inceput sa fiu mai atent la ce fel de produse folosesc pentru a fi sigur ca nu ma voi imbolnavi din cauza microbilor. Cautarile m-au adus pe pagina celor de la echipamentcuratenie.ro, un magazin specializat in comercializarea produselor de o calitate net superioara din domeniul curateniei.

Site-ul detine o gama foarte mare de produse Tork, din care clientii pot alege produse din hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti de maini, odorizante de camera, detergenti profesionali, produse de curatenie, cosuri de gunoi, dispensere, dozatoare sau chiar si capace de toaleta. Atat de vasta este categoria unui singur brand, incat clientii pot face toate cumparaturile pentru casa de pe un signur site, fara sa mai piarda timp.

Cleaning, Cleaning Equipment

Insa gama de produse de pe magazinul echipamentcuratenie.ro nu se termina aici, deoarece aici sunt comercializate inclusiv aspiratoare profesionale pentru orice fel de situatie. Aspiratoarele lor se disting fata de restul aparatelor, disponibile la orice colt de strada, prin faptul ca detin motoare mult mai puternice. De exemplu, un aspirator Columbus, modelul SW 53 detine 3 motoare capabile sa produca o putere de 3300W. Considerand modelele casnice de aspiatoare puterea este dubla chiar tripla. Aspiratorul Colobum este capabil sa absoarba in cuva sa atat praful, cat si lichidele varsate pe pardoseala sau pe covor.

Este o functie foarte buna, mai ales pentru cei care detin un restaurant sau bar si doresc sa mentina curatenia in orice moment al zilei. Aspiratorul este foarte usor de folosit, avand comenzile afisate pe butoanele principale.

O alta gama de produse foarte folositoare este cea cu monodiscuri. Aceste dispozitive sutn fabricate in mod special pentru a oferi un luciu deosebit gresiei, faiantei sau suprafetelor lucioase. In plus, aceste monodiscuri sunt utile pentru a indeparta inclusiv micorbii si bacteriile de pe suprafata, lasand in urma un ambient sigur si curat.

Sunt o investitie ideala pe care as recomanda-o celor cu afaceri de dimensiuni mici, de tipul fabricilor sau mini supermarket-urilor, unde traficul de persoane este destul de mare si constant, iar murdaria poate aparea rapid pe suprafata podelei. Un monodisc poate elimina rapid urmele de murdarie.

Site-ul echipamentcuratenie.ro este cea mai buna descoperire pe care am facut-o, deoarece, de cand cumpar de la ei produse de curatenie, casa mea a fost intotdeauna curata. Insa detergentii profesionali si sapunurile lichide Tork nu sunt singura investitie pe care o fac de pe echipamentcuratenie.ro, ci si alte accesorii pentru baie precum dispenserele pentru hartie si dozatoarele pentru sapun. Totul este mult mai curat si mai sigur de cand folosec proudusele profesionale Tork.

Daca cineva mi-ar cere sfaturi despre cum sa mentin casa mai placuta si mai armonioasa, atunci i-as recomanda acest magazin, cu incredere. Gama lor de detergenti profesionali ofera siguranta chiar si copiilor care pun mereu mainile pe jos, iar odorizantii de camera aduc miresme placute in toate incaperile.

Echipamentcuratenie.ro este magazinul care nu va dezamagi niciodata, indiferent de ce produs decideti sa cumparati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *