Cadoul perfect

Pentru ca, in doar cateva zile, cei mici il vor primi pe Mos Craciun, trebuie sa ne pregatim cu cadouri inedite, ce vor fi apreciate de acestia. Trebuie sa tinem cont de jucariile cele mai indragite. Desigur, la TV sunt o gramada de reclame, care mai de care mai “promitatoare” in ceea ce priveste jucariile si calitatile pe care acestea le pot avea. Este destul de dificil sa alegem jucarii pentru cei mici, mai ales daca nu stim ce mai este nou in domeniu. Insa, cu siguranta, cu o anume jucarie nu veti da gres.

Este vorba despre Lego si seturile minunate disponibile in magazinul Dwyn. Lego este o jucarie extrem de cunoascuta in toata lumea, de generatii intregi, ce continua sa ne surprinda prin numeroase seturi si personaje noi. An de an, pe piata apar noi jucarii de acest gen, pentru fete si baieti de toate varstele. Inca de la 2 ani cei mici se pot juca cu seturi Lego, special concepute pentru ei. Este vroba despre Lego Duplo cu diverse tematici (trenulet, animalute etc) ce ii vor incanta pe pitcii care adora sa construiasca. Seturile Lego Duplo sunt indicate celor mici pentru ca dimensiunile lor nu ii vor pune in pericol pe pitici.

Alte seturi Lego pot fi alese in functie de preferinte si, desigur, daca vorbim despre un baietel sau o fetita.

Pentru o fetita, daca vreti sa ii faceti un cadou inedit, ii puteti achizitiona Lego DC Comics Super Hero Girls Fabrica de Kryptomite- Lena Luthor. Este un set fascinant cu fiica lui Lex Luthor, celebrul personaj negativ din Superman. Toti cei care sunt fascinati de eroii DC, stiu cu siguranat cat de frumos este un asemenea set. Si fetitle vor fi mai mult decat incantate sa construiasca o asemenea fabrica si sa se joace si cu doua personaje pe care le ofera setul.

Pentru baietei, ar fi inedit un Lego Jurassic World – Carnotaurus. Pe insula Nublar, pe masura ce vulcanii incep sa erupa, apare un Carnotaurus necrutator. Cei mici trebuie sa ii ajute pe pe Owen, Franklin si Claire sa scape de rocile de lava si de animalul de prada. Cei mici vor fi fascinati de acest set si nu numai.

Cu Dwyn, cadoul de Carciun de acest an va fi unul inedit. Indiferent daca te pricepi sau nu la jucarii, Lego va fi intotdeauna alegerea cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *