De ce sa alegi Analko Aluminium Industry SRL

Astazi, nu vei gasi nici macar o singura structura in care metalul sa nu fie folosit. Metalul a devenit o componenta importanta si integrala a oricarei constructii, si este utilizat in confectii metalice industriale, structuri metalice sudate , stantare CNC, debitare tabla CNC  etc. Analko Aluminium Industry SRL  executa o gama variata de confectii metalice in functie de dorintele clientilor. Lista de servicii poate fi consultata pe site-ul companiei, si cuprinde pe langa confectii metalice si vopsirea metalelor, vopsirea electrostatica, cu toate tipurile de vopsea lucioase, semilucioase, mate, structurate, cu efect auriu etc., si masini si utilaje de ultima generatie, pentru a garanta o calitate ridicata si acuratete produsului finit.

Toate acestea, si multe altele, fac ca Analko Aluminium Industry SRL sa fie unul dintre liderii de piata in acest domeniu. De asemenea, preturile companiei sunt intotdeauna relevante, ceea ce duce la tentatia de a plasa o comanda oricand. Specialistii in servicii de confectii metalice, de la compania Analko Aluminium Industry SRL au o vasta experienta si pot fi consultati pentru detalii cat mai complete posibil, prin telefon sau e-mail si pot sa raspunda personal la toate intrebarile. Te vor ajuta nu numai sa alegi ceea ce este necesar, dar si sa calculezi cat mai bine  taierea sau designul metalului la dimensiunile cerute, cu reziduuri minime si fara ele.

 Servicii pentru confectii metalice de calitate

Analko Aluminium Industry SRL  ofera servicii de confectii metalice  si debitare a tablei, in cel mai scurt timp, pentru o utilizare cat mai rapida. Cantitatea de metal procesata poate fi in orice cantitate, de la cea minima, pana la foi de metal de mari dimensiuni si de orice grosimi.  Pentru acest lucru, compania dispune de masini cu tehnologii avansate, care pot procesa orice metal si de orice grosimi, precum taierea in forma dorita. Acest lucru sugereaza ca angajatii firmei, pretuiesc fiecare client, indiferent de lucrarea pe care o are de facut, fie ea in orice cantitate, dimensiune sau design.  Chiar daca ai nevoie de o sectiune foarte mica de teava, un colt, un canal, banda sau foaie, compania va fi in continuare atenta la comanda si va selecta cea mai buna optiune pentru tine.

 

Se poate considera ca metalul este un material universal, deoarece este folosit in toate domeniile si este destul de ieftin. La Analko Aluminium Industry SRL  poti comanda confectii metalice industriale sau casnice, la preturi rezonabile si de inalta calitate. Trebuie remarcat faptul ca cererea pentru produse este de asemenea ridicata, deoarece, pe langa pretul scazut, metalul este de calitate de prima clasa si este fabricat conform tuturor standardelor. Materialele sursa, greutatea si costul lor sunt prezentate pe site-ul companiei.

Tipuri de metal

Metalul poate fi simplu si de profil. Primul este  otel patrat, otel cu banda sectionata, sarma impletita, plasa de armare si altele. Al doilea tip reprezinta profilurile specializate. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca otelul profilat poate fi utilizat in mod obisnuit pentru  fitinguri, constructii, nervuri, colt metalic etc. Tabla este o foaie de aluminiu, laminata la rece sau laminata la cald, precum si zincata. De asemenea, este impartita in functie de grosime si dimensiune.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *