Jocuri de vreme rea

Frigul nu ne prea da pace de aproape o luna de zile. Desi atunci cand ninge este frumos, in rest nimanui nu-i prea place vremea de afara. Nici noua, adultilor, dar nici celor mici. Nu mai au pe unde sa zburde si, daca ies afara, se intorc dupa 30 de minute inghetati si suparati ca nu se pot misca in voie din cauza hainelor prea groase. Asta este iarna si nu ai ce sa faci. Daca noi, ca adulti, ne mai umplem timpul cu serviciul sau treburile casnice, pentru copii situatia este putin mai complicata. Ei se plictisesc cel mai repede si trebuie, mereu, sa le gasim noi si noi oacupatii.

Asa s-a intamplat si cu fetita mea, care s-a cam saturat de jucariile pe care le are. Cum pana la venirea lui Mos Craciun mai este ceva timp si nici nu incape in discutie sa ii cumpar alte jucarii pana atunci, a trebui totusi sa gasesc ceva care sa o tina ocupata. Cluburile pentru copii sunt o solutie buna pentru parintii care au si timp. Eu lucrez destul de mult si pe bunica ce se ingrijeste de fetita mea nu o pot chinui cu drumuri pana la locatia clubului unde sunt tot felul de activitati. Asa ca, dupa scoala si teme i-am gasit altceva.

Cum fiica mea are o adevarata pasiune pentru cai, am cautat, pe tableta jocuri de sarituri cu cai. Asa am gasit site-ul hepy.ro. Aici sunt disponibile peste 3000 de jocuri online si, ce este si mai grozav, acestea sunt total gratuite. Poti sa joci ce vrei si cat vrei, fara sa te coste nimic si mai ai parte si de distractie pe cinste. De ce spun asta? Pentru ca nu m-am abtinut sa joc si eu cateva jocuri cu ponei. Nu de alta, dar trebuia sa verific jocurile pentru a vedea cum sunt. Si pot sa spun ca sunt mai mult decat incantata. Grafica este una foarte frumaosa. Jocurile nu sunt deloc dificile, asa ca un copil de 7 ani, precum fiica mea, le poate juca fara nicio problema. Nu exista scene violente care sa fie o problema pentru siguranta emotionala a copilului, ceea ce m-a facut sa fiu convinsa de faptul ca jocurile sunt sigure.

In afara de jocurile cu ponei, pe site-ul hepy.ro sunt si jocuri cu printesele Disney, Tom si Jerry, Masha, Cars, dar si pentru baieti sunt jocuri cu masini, tractoare sau zombi. Asadar, pentru zilele friguroase, alegeti jocurile de pe hepy.ro. Cei mici se vor distra de minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *