Cadouri clasice, simple sau pe placul tuturor

Discutiile despre petrecerile si cadourile de Craciun incep inca de pe acum, sau au inceput deja cu cateva saptamani in urma. Si asta nu pentru ca nu sunt alte lucruri de facut ci pentru ca nu este tocmai simplu sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce priveste cadourile. Sfarsitul anului reprezinta cea mai potrivita perioada sa le multumesti partenerilor pentru colaborarea avuta pana in prezent. Prin urmare, profita de ultimele luni ale anului si fa-le colaboratorilor un cadou pe care sa il tina minte mult timp de acum in colo.

Cadourile business, le arata partenerilor, angajatilor sau clientilor tai ca pretuiesti relatia pe care o ai cu ei. Tocmai din acest motiv, ele sunt foarte importante. Desi obiceiul de a oferi cadouri partenerilor este unul relativ nou, el a devenit tot mai practicat pentru ca functioneaza cu adevarat in intarirea relatiei dintre parteneri.

  1. Cadourile clasice – sunt acele cadouri cu care stii sigur ca nu vei da gres. O sticla de vin, o bautura fina, un stilou, un ceas sau un obiect decorativ sunt printre acele cadouri clasice care cu siguranta vor bucura. Acorda atentie personalitatii celui care va primi acest cadou si in functie de preferintele acestuia alege un cadou potrivit. Adauga un bilet cu un mesaj bine gandit si cat ai clipi ai un cadou care cu siguranta ii va face ziua mai buna persoanei la care va ajunge.
  1. Cadouri inedite – apelezi la ele in cazul in care vrei sa iesi putin din rutina cadourilor clasice si sa oferi ceva cu adevarat memorabil. Poti sa alegi un accesoriu vestimentar, pe care sa il personalizezi cu numele persoanelor la care acesta va ajunge. O cravata sau un papion pentru barbati, o esarfa sau o brosa pentru femei pot fi cadouri care sa ii incante pe cei carora urmeaza sa i le oferi.
  1. Cadouri simple – printre cele mai simple si mai des intalnite cadouri business se numara clasicele agende. Agendele pe care in mare parte, fiecare companie le ofera angajatilor si chiar colaboratorilor ei la sfarsitul fiecarui an, inscriptionate cu numele si logo-ul firmei. Acesta este intr-adevar un cadou foarte practic si util, avand in vedere ca toti angajatii o folosesc. Poti transforma acest cadou simplu in ceva personalizat, care sa aiba un efect mai mare asupra celui care o va primi, inscriptionand agenda cu numele viitorului posesor, pe langa numele si logo-ul firmei. Astfel ii vei da impresia ca nu este doar un simplu cadou, oferit poate chiar din obligatie, ci este gandit special pentru el.

 

  1. Cadouri pe care toti angajatii le vor aprecia – sunt acele cadouri care aduc un moment de relaxare in viata agitata de la locul de munca. Aceste cadouri pot fi sub forma unor ateliere concepute pentru dezvoltarea personala si profesionala, relaxare prin arta sau chiar un teambuilding undeva departe de birou si de stresul zilnic. Aceste cadouri sunt gandite special pentru ca angajatii sa se relaxeze, sa acumuleze experiente noi si sa fie mult mai productivi in urmatoarele luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *