Dwyn, Lego si Harry Potter

Acum 16 ani s-a lansat primul film din celebra serie Harry Potter. Ce a urmat a fost istorie. In ziua de azi nu exista copil care sa nu stie cine este faimosul vrajitor de la Hogwarts, Dumbledore sau Voldemort. In alta ordine de idei, nu prea mai exista copii care sa nu stie ce sunt piesele de Lego. Cei mici adora aceste jucarii educative care ii pun in fata unor provocari inteligente, si anume acelea de a construi tot felul de figurine, cladiri sau scene.

Ce au in comun Harry Potter si Lego?

Pai, a iesit o combinatie ce nu avea cum sa nu fie un adevarat succes. Este vorba de seturi de constructie Lego cu personaje si castele din celebra franciza bazata pe cartile omonime ale scriitoarei J.K.Rowling. Pentru fanii adevarati, celebra companie din Danemarca a scos o intreaga serie, extrem de bine realizata, ce ii va incanta atat pe micii vrajitori, dar si pe parintii lor.

Unde putem gasi minunatele seturi?

Pe site-ul magazinului online Dwyn veti descoperi cele mai noi si interesante seturi de la Lego. Nu este nevoie sa folositi formula magica “Alohomora”, ci doar cu un click puteti comanda si avea, in cel mai scurt timp, un set din seria Harry Potter.

Unui fan infocat nu trebuie sa ii lipseasca, de exemplu, setul Lego Harry Potter Sala Mare din Roxfort. Este un joc pentru copii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani si contine 878 de piese. Este un set complex, destul de dificil de construit, insa provocarea nu trebuie sa fie prea mare pentru un adevarat fan Harry Potter. Cu setul acesta veti putea construi sala mare din Roxfort (denumirea, data in anumite traduceri, pentru Hogwarts). Sala din Hogwarts sau Roxfort este incredibil de bine detaliata si veti avea la dispozitie 10 personaje precum: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Susan Bones, profesoaral McGonagall, Hagrid, Albus Dumbledore, Nick Aproape Fara-de-Cap si profesorul Quirrell.

Acest set este o incantare, ca si restul din aceasta serie. Daca sunteti un fan adevarat sau copilul dumneavoastra adora lumea lui Harry Potter, magazinul online Dwyn.ro va sta la dispozitie, la orice ora, pentru a va oferi minunatele seturi Lego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *