Salonul Antica Hair Studio -Servicii de infrumusetare complete-

Daca iti doresti eleganta, rafinament si profesionalism, atunci este esential sa ajungi la aces salon de infrumusetare Antica Hair Studio,  unde echipa de profesionisti de aici pune la dispozitia clientilor o serie de servicii de infrumusetare,mai exact coafor, frizerie, manichiura si pedichiura, machiaj, cosmetica faciala sau masaj.

O data ajunsi aici, clientii vor fi intampinati de o atmosfera placuta, intr-un cadru intim, unde echipa de specialisti va raspunde oricarei noi provocari si va dovedi ca toate cursurile si seminariile la care au participat i-au ajutat sa stapaneasca toate metodele prin care clientii ajung sa se simt deosebiti, dar si sa uite de stresul zilnic si sa ajunga la o stare interioara si exterioara de bine care se vede clar.

Desi echipa de specialisti de aici foloseste la baza metode de lucru deja stabilite si consacrate in mod profess m…ional, toate acestea sunt adaptate si personalizate pentru fiecare client in parte, caci fiecare client in parte este considerat o noua provocare si pentru a putea obtine cele mai bune rezultate trebuie sa se tina cont de faptul ca trasaturile si personalitatea clientilor difera, iar rezultatele care se vor obtine trebuie sa scoata in evidenta toate acestea .

Trasaturile fiecarei femei sunt mult scoase in evidenta de modul in care arata parul acesteia, de aceea coafura are un cuvant important de spus atunci cand vine vorba despre crearea unui stil personal si evidentierea personalitatii si a stilului. Ajunsa la acest coafor, clienta poate decide sa se lase pe mana specialistilor de aici, care o pot ajuta sa isi gaseasca stilul personal si conturarea acelor trasaturi estetice , cu ajutorul unei tunsori si coafuri sau cu ajutorul unor nuante si culori a vopselei de par folosite. Specialistii de aici stiu sa raspunda provocarilor si sa isi puna in practica ideile, astfel incat sa ajunga la cele mai bune rezultate, astfel incat clientele sa isi regaseasca starea de bine chiar daca vor trece printr-o schimbare radicala de look.

In acest  salon coafor Bucuresti, Antica Hair Studio, poti beneficia de servicii de micropigmentare, cu ajutorul careia se poate obtine acel look impecabil, prin realizarea unor forme perfecte pentru sprancene sau pentru realizarea unui contur al ochilor sau al buzelor. Astfel, pentru oricine isi doreste un aspect de invidiat, specialistii salonului de infrumusetare pot oferi suportul necesar.

Cu ajutorul cosmeticii faciale, specialistii salonului reusesc sa ofere clientilor acea imagine care transmite increderea in sine, cu ajutorul anumitor metode si tehnici de inalta calitate, prin folosirea doar a unor produse profesionale care sunt adaptate fiecarei persoane in parte. Astfel, folosind aceste tratamente de cosmetica faciala, stresul, oboseala si semnele imbatranirii pot fi sterse de pe fetele clientilor.

Serviciile de manichiura si pedichiura sunt oferite atat femeilor, cat si barbatilor, astfel incat fiecare sa poata beneficia de o ingrijire specializata a unghiilor, iar igiena si estetica acestora sa fie realizate in mod corect. Femeile pot alege din diferite tipuri de manichiura, fie ca este vorba despre o manichiura simpla, cu gel sau cu oja semipermanenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *