Nu există o soluție mai bună pentru repatrierea celor care au murit departe de casă decât Transport Decedați Funeral Expres

Atunci când un cetățean român încetează din viață departe de casă, în străinătate, este obligatorie înregistrarea decesului la autoritățile din țara în care s-a produs tragicul eveniment. Mai trebuiesc făcute o mulțime de demersuri juridice și administrative (și încă repede!), ceea ce face ca procesul de repatriere decedați  să fie, de cele mai multe ori, ceva foarte dificil. Mai ales pentru niște oameni care și-au pierdut pe neașteptate un frate, un părinte, un soț sau o soție ori, încă și mai trist, un fiu sau o fiică – cei loviți pe neașteptate de o asemenea nenorocire se simt, pe bună dreptate, pierduți… Iar firmele de pompe funebre din străinătate care ar putea asigura repatrierea rămășițelor pământești ale celui trecut în neființă practică niște prețuri mult prea mari pentru buzunarele românilor.

Există, totuși, o soluție pentru cei care au nevoie urgentă de o repatriere decedați Anglia , de o repatriere decedați din Italia, din Germania sau din Spania. Soluția se numește Transport Decedați Funeral Express, o  firmă de pompe funebre care are puncte de lucru în cele patru state europene mai sus amintite. Datorită acestor puncte de lucru, Transport Decedați Funeral Express poate asigura în conformitate cu normele europene, în cele mai bune condiții și la prețuri decente repatrierea rămășițelor pământești ale cetățenilor români care și-au pierdut viața în țări precum Franța, Belgia, Grecia, Turcia, Norvegia, Olanda, Serbia și, bineînțeles, Republica Moldova. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care au decedat pe teritoriul României.

Transport Decedați Funeral Express are nu numai experiența necesară, ci și o bază logistică adecvată (autospeciale și personal calificat). Firma va trimite la fața locului delegați care vor obține în cel mai scurt timp documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar) și care vor angaja medici pentru constatarea decesului și personal pentru manipulare.

Firma poate  fi contactată la numărul de telefon la 0729 007 003. La orice oră din zi și din noapte, un operator va răspunde, va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Comanda se poate face și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință familia îndoliată pentru a o ajuta să rezolve situația nefericită cu care se confruntă.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *